Merken

Minerale meststoffen

Minerale meststoffen

Kies Minerale meststoffen.en van de zes top-merken:

Actieve filters

Mills Starter Pack Mills Starter Pack
  • -25%

Mills HC Starter Pack

  • Mills Start-R - 250 ml
  • Mills Basis A&B 500ml
  • Mills Ultimate PK - 250 ml
  • Mills C4 - 250mL
  • Mills Vitalize - 30ml
  • Mills Vitabrix - 50gr
€ 59,92 Normale prijs € 79,90 -25%

Starter Pack TERRA - CANNA

Hoge kwaliteit meststoffen en additieven in één starterskit voor een snelle, gezonde en krachtige groei van uw plant. De Terra Starter Kit is eenvoudig in gebruik en ideaal voor onervaren kwekers.

€ 49,90

Sugar Candy Syrup 1l - BAC

Sugar Candy Syrup is een biostimulator gemaakt op basis van suikers en plantaardige koolhydraten die de hoeveelheid en de kwaliteit van bloemen en fruit verhogen, evenals een grote toevoer van aminozuren die de wortels helpen om de voedingsstoffen te absorberen en te assimileren, het substraat te verrijken en het creëren van een goede omgeving voor de ontwikkeling van nuttige bacteriën en schimmels. Irrigatie en blad.

€ 62,90

SUPER-PK 150ml - Aptus

Planten hebben in de bloeifase een toenemende behoefte aan fosfor en kalium. Super-PK bevat deze essentiële mineralen voor een optimale bloei in hoge concentraties.

€ 13,90

SUPER-PK 500ml - Aptus

Planten hebben in de bloeifase een toenemende behoefte aan fosfor en kalium. Super-PK bevat deze essentiële mineralen voor een optimale bloei in hoge concentraties.

€ 26,90

SYSTEM-CLEAN 1ltr - Aptus

System-Clean voorkomt microbiologische aanslag en verstoppingen in irrigatiesystemen.

€ 25,90

Start 500ml - CANNA

CANNA Start is een uitgebalanceerde eendelige meststof voor zaailingen en stekken. CANNA Start is geschikt voor een verscheidenheid aan substraten zoals steenwol starterkubussen, kokospellets, veenmos (Jiffy) pellets, zaailingmixen en de meeste andere groeimedia vermeerdering, met uitzondering van recirculatiesystemen of klonen apparaten. Voortplantingsmedia zijn media waarop het mogelijk is om planten te reproduceren.

€ 9,90