Merken

Lijst van producten op merk Davin

Met een oorsprong die teruggaat tot het begin van de moderne mens is het kweken van groenten, kruiden en andere gewassen een onmisbaar deel van de standaard levensbehoefte van de mens.

De korte periode waarin de landbouw alleen was voorbestemd voor professionele tuinbouwbedrijven ligt al weer achter ons. De laatste decennia heeft urban gardening een enorme vlucht genomen. Het thuiskweken wint snel aan populariteit. En dat is niet zo gek. Wij leven in een tijdperk waarin alles te koop is. En juist daarom verlangen steeds meer mensen naar de basis. De oermens, maar met gebruik van hedendaagse technologie.

Meer dan 20 jaar ervaring, uitgebreid assortiment en veiligheid

DAVIN biedt met een uitgebreid assortiment alles wat de doelgroep nodig heeft. Van professionele tuinbouwbedrijven tot de consument als beginnende thuiskweker. Meer dan 20 jaar ervaring en productontwikkeling hebben bijgedragen aan de kwaliteit van alle producten.

Veiligheid speelt bij DAVIN een zeer belangrijke rol. De producten zijn allemaal voorzien van een CEE certificaat en de meeste producten zijn IP44 (water resistent).

Hoge eisen zorgen voor een oerdegelijk product

Top quality. Grow your own productsStekkers en aansluitingen verschillen per land. DAVIN levert alle producten met de juist passende stekkers. De hoge eisen die wij stellen aan al onze producten maken van DAVIN een oerdegelijk product.

Geen enkel product verlaat onze fabriek zonder kwaliteitscontrole en elk product wordt geleverd met een origineel controlecertificaat.

 

davin producten thuiskweken-urban gardening