Merken

Lijst van producten op merk HGA Garden

HGA beschikt over een ruim assortiment kwaliteitsproducten voor het kweken en stimuleren van groei van allerlei soorten zaaigoed, stekgoed en planten. De HGA-producten vinden via detaillisten in heel Europa hun weg naar tevreden eindgebruikers.

Oorspronkelijk ontstaan uit liefhebberij, is het nog steeds ons voornaamste doel om hoogkwalitatieve en functionele producten te ontwikkelen, die iedere hobbyist helpen zijn tuin op te bouwen en te onderhouden. Onze producten vinden hun toepassing in zowel siertuinen als moestuinen, als ook bij meer gespecialiseerde hobbyisten zoals kwekers van succulenta’s, fuchsia’s, kuipplaten, enz.

In nauwe samenspraak met kwekers, verenigingen en professionals streven wij ernaar ons assortiment producten steeds verder uit te breiden en af te stemmen op de wensen van de mensen die ermee werken, namelijk U als liefhebber.

U mag dan ook nu en in de toekomst van HGA producten verwachten, die u helpen de fascinerende wereld van uw tuin tot leven te brengen en het maximale eruit te halen.

Wij wensen u alvast veel plezier met uw tuin.