Merken

Lijst van producten op merk Gavita

Gavita is het oudste in assimilatieverlichting gespecialiseerde bedrijf, bouwend op 30 jaar kennis en innovatie. In 1994 introduceerde Gavita Nederland de GAN armaturen op de Nederlandse markt. Gavita heeft aan de wieg gestaan van veel nu als standaard geaccepteerde technieken en innovaties zoals de 600W HPS lamp in 1995, de Interne Reflectorlamp in 1998, het (regelbare) electronische VSA in 2003 en recentelijk in 2010 solid state Light Emitting Plasma (LEP).

Wij maken lichtcalculaties voor kassen en klimaatkamers met geavanceerde computermodellen. Voor lamp en reflectormetingen hebben we de beschikking over een Bol van Ulbricht en geavanceerde analyseapparatuur. Gavita innoveert voortdurend en maakt gebruik van de laatste technologieën zoals Light Emitting Plasma licht en hoogfrequent elektronische voorschakelapparatuur. Onze reflectoren hebben de hoogste efficientie in de markt.

Gavita is uitgegroeid to een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van assimilatieverlichting. Vanuit Aalsmeer bedienen we klanten wereldwijd met installaties variërend van1 tot 40.000 armaturen. Als business partner van ondermeer Philips, General Electric en Osram ontwikkelen en bouwen we hoge kwaliteit elektronsiche armaturen. De kernwaarden van Gavita zijn servicegerichtheid en produktkwaliteitsbesef. De naam Gavita staat synoniem voor innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid. Als organisatie bestaan we uit meedere bedrijven en joint ventures in Nederland, Noorwegen, Canada en de Oekaïne.