Merken

Lijst van producten op merk Gold Label

Welkom bij Gold Label. In Nederland zijn wij al meer dan 25 jaar marktleider op het gebied van de van substraten en voedingsstoffen.

Gold Label Special Mix Substrates heeft een lange geschiedenis van innovatie, productverbetering en kwaliteitscertificering. Onze professionele substraten en voedingsstoffen zijn het resultaat van het gebruik van de beste materialen beschikbaar en het goed luisteren naar de feedback die onze klanten geven. Wij zullen altijd onze producten blijven innoveren en verder ontwikkelen, om ervoor te zorgen dat deze aan de verwachtingen van onze wereldwijde klantenkring blijven voldoen.

Commerciële kwekers wereldwijd erkennen Gold Label als de meest hoogwaardige substraat en voedingsstoffen fabrikant die de wereld te bieden heeft. Wij garanderen dat elke batch voorafgaand aan de verkoop is gecontroleerd en getest.

Gold Label staat voor kwaliteit. Een slecht substraat kan veel schade veroorzaken. Onze hoogwaardige substraten zijn niet alleen RHP gecertificeerd, maar wij zijn de enige fabrikant van substraten met een KIWA certificering. Dat is waarom professionals een voorkeur hebben voor onze substraten.

Professionals vertrouwen op Gold Label Substraten en Voedingsstoffen.

Gold Label Perlite 100ltr Gold Label Perlite 100ltr
  • Niet op voorraad

Perlite 100l - Gold Label

Om af te halen in onze winkels.

Dit artikel wordt niet verzonden.

€ 32,90