Merken

BioGrow 125gr - Green House Powder Feeding

search
search
4 Items
€ 13,90
Inclusief belasting

NPK: 7-2-4

Dosering: 3gr / L substraat

Aantal
 

discrete verpakking beschermd

 

Levering 24 tot 48h - Gratis vanaf € 100

 

Ruil voor 30 dagen - 2 jaar garantie

BioGrow is een “alles-in-EEN” organische meststof in poedervorm, speciaal samengesteld voor de vegetatieve groei van alle planten. Alle essentiële voedingsstoffen worden geleverd door natuurlijke mineralen en biologische grondstoffen. BioGrow is geschikt voor biologische landbouw. ​​De natuurlijke minerale voedingsstoffen zijn direct beschikbaar voor de plant en de organische voedingsstoffen komen langzaam vrij nadat ze zijn afgebroken door micro-organismen in de bodem. De nuttige schimmels en bacteriën die aanwezig zijn in de BioGrow zorgen voor ''verbetering van de microbiële activiteit van de bodem door componenten te leveren die humus vormen. ** Dit proces is afhankelijk van de bodemgesteldheid (vochtigheid, temperatuur, pH-waarde, microbiële activiteit, gehalte aan organische stof, enz.) BioGrow moet worden gemengd met het groeimedium, aarde, kokos of soortgelijke substraten.


GEGARANDEERDE ANALYSE

NF U 42-001 MESTSTOF VAST ORGANO-MINERAAL NPK (Ca-Mg) 7 - 2 - 4 (5,7 - 2,4) NFU 42 001 meststof

20% [C] organische koolstof

7% [N] Totaal stikstof

l7% [N] Organische stikstof

2% [P2O5] Oplosbaar fosforpentoxide en neutraal ammoniumcitraat

4% [K2O] Oplosbaar kaliumoxide

8% [CaO] Calciumoxide

4% [MgO] Magnesiumoxide

9% [SO3] Sulfidetrioxide

Sporenelementen:

Borium: 0,003%

IJzer: 0,18%

Mangaan: 0,009%

Koper: 0,001%

Molybdeen: 0,0003%

Zink: 0,0075% 34%

Organische stoffen uit: Beendermeel, moutkiemen, gemalen hoorn, verenmeel, vinasse, raapzaadmeel.


Wist u ?

    Stikstof wordt beschouwd als een mobiel element in de plant, wat betekent dat de plant het kan transporteren waar het het nodig heeft. Deze mobiliteit is een van de redenen waarom gebreken worden gezien bij oudere bladeren. De plant haalt stikstof uit de oudere cellen om de nieuwe te maken.
    Mycelium kan op het substraat verschijnen. Het verbetert het microbiële leven in het substraat en is niet schadelijk voor mensen, dieren of planten. Schimmels zijn het belangrijkste afbraakmiddel van organisch materiaal zoals eenvoudige suikers, aminozuren, enz. Ze lossen mineralen op die aanvankelijk niet beschikbaar waren voor planten.

Datasheet

Voucher
eco
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.