Merken

Lumatek ATS300W Pro

search
search
search
search
search
search
search
search
search
1 Item
€ 499,00
Inclusief belasting

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
2 5% € 49,90
4 7.5% € 149,70
6 10% € 299,40
Aantal
Laatste items in voorraad
 

discrete verpakking beschermd

 

Levering 24 tot 48h - Gratis vanaf € 100

 

Ruil voor 30 dagen - 2 jaar garantie

ATS300W PRO

De ATS LED-reeks verbaasde de groeiverlichtingsindustrie met zijn prestaties, bruikbaarheid en schoonheid. Maak kennis met de ATS300W Pro.

Lumatek brengt je nu nog dichter bij de perfecte LED-armatuur voor krappe kweekruimtes, de ATS300W Pro. Maak je klaar om te groeien, de helderste is net helderder geworden.< /p>

De Lumatek ATS300W Pro LED met hogere specificaties is een lichtgewicht armatuur dat hoge niveaus van  PPF van 816 µmol/s en een zeer hoge efficiëntie tot 2,7 µmol/ produceert. J, die perfect tot 1x1m kweekgebieden dekt.

Met de vooruitgang in technologie en armatuurprestaties is hoogwaardige LED-tuinbouwverlichting nu een geloofwaardige optie die telers een aanzienlijk investeringsrendement biedt. Lumatek ATS Pro full-spectrum tuinbouw LED-oplossingen balanceren lichtkwaliteit (spectra) met lichtkwantiteit (intensiteit en duur) die voldoende is om enige bron of aanvullende groeiverlichting te bieden voor vermeerdering, vegetatieve en bloeiende groeiperiodes van binnengekweekte gewassen.

Het rendement van de armatuur is afhankelijk van de gebruikte ingangsspanning.

De reeks van het nieuwe ATS Pro-assortiment creëert een uniforme lichtspreiding op korte afstand van het gewas, waardoor een goede penetratie van het bladerdek mogelijk is zonder hotspots en overmatige hitte. Door het innovatieve koellichaam en het gebruik van passieve natuurlijke convectie is er geen ventilator meer nodig, waardoor de geluidsproductie wordt verminderd en de levensduur van het armatuur aanzienlijk wordt verlengd omdat het geen bewegende delen heeft.

Voor verschillende cultivars, vermeerdering en vegetatieve groeiperiodes kan deze flexibele armatuur worden gedimd zonder verlies van efficiëntie. De LED-configuratie met hoog rendement en laag vermogen verlaagt de temperatuur van de LED's, waardoor de output toeneemt en het lichtonderhoud wordt verbeterd.

ATS300W PRO-reeks

De nieuwe Pro-lijn van ATS is gebouwd met behulp van hoogwaardige Lumatek bestuurbare drivers en de nieuwste generatie hogere efficiëntie top bin White, Red & Verre Rode Diodes.

De verbeterde diodes zijn nu gelijkmatiger verdeeld over de gehele lengte van de lichtbalken, wat resulteert in een grotere en meer gelijkmatige lichtspreiding en voetafdruk.

Andere nieuwe kenmerken van deze lijn zijn: Nieuwe IP65-classificatie; Clear Glue beschermkaptechnologie op de LED-balken, resulterend in een hogere lichttransmissie van 99% zonder lichtverlies, langere levensduur van diodes en extra corrosieweerstand; En nieuwe besturingsmogelijkheden met het Lumatek Control Panel Plus 2.0.

Volledig spectrum

Lumatek LED-groeilicht-oplossingen gebruiken een mix van wit, dieprood & verrode LED's om een ​​zeer efficiënte lichtbron te produceren die is gekalibreerd om een ​​hoge intensiteit, stabiele en uniforme output te bieden voor optimale lichtabsorptie.

Vorige generaties LED-groeilampen gebruikten een mengsel van koningsblauwe en dieprode LED's om de absorptiepieken van chlorofyl aan te pakken. Hoewel deze oplossingen goed werkten, misten ze belangrijke spectra voor de groei van planten van hoge kwaliteit, penetreerden ze niet door dichte luifels en zorgden ze voor slecht zicht voor het inspecteren en onderhouden van kweekruimtes.

Passieve koeling

Lumatek's innovatieve ontwerp en vooruitgang in LED-technologie hebben geleid tot een krachtige LED-groeilamp met passieve convectiekoeling. Dit ventilatorloze ontwerp betekent dat er geen bewegende delen zijn, dus Lumatek LED-armaturen zijn extreem robuust met een lange levensduur en werken geruisloos.

Externe controle

Dit Lumatek LED-armatuur kan ook extern worden aangestuurd met een Lumatek digitale verlichtingscontroller (Digital Panel Plus 2.0</ strong>) met lichttiming, automatisch dimmen (in stappen van 1%), temperatuurbeveiliging, Sunrise & Zonsondergangmodus voor maximaal 100 armaturen per controller.

lumatek-control-panel

Compatibiliteit met universele besturingssystemen

Lumatek LED-armaturen kunnen volledig worden bediend met de Lumatek Digital Panel Plus 2.0</strong > of met een ander besturingssysteem dat een 0-10V uitgangssignaal gebruikt. Zelfs als uw universele controller een RJ-poortinterface heeft, kunt u:gebruiken onze LED's nog steeds met behulp van een signaalomvormer RJ naar 0-10V-besturingsadapter.

lumatek_external-controller-setup.jpg

BELANGRIJKE SPECIFICATIES

PRODUCTCODE: LUMLED300P
WERKZAAMHEID: tot 2,7 µmol/J
PPF: 816 µmol/s
INGANGSSPANNING: 220-240V, 50-60Hz
INGANGSVERMOGEN: 310W (±2%)
VOETAFDRUK: Tot 1x1m
WATERBESTENDIG: IP65
LEVENSDUUR: +60 000 uur< br>LICHTVERDELING: 120°
LICHTBRON: Hogere specificatie wit, rood & Verre rode diodes
DIMBAAR: UIT-25%-50%-75%-100% met 0-10V lichtdimmer (meegeleverd)
EXTERNE BEDIENING: Met Lumatek Digital Panel Plus 2.0
GEWICHT: 5,2 kg
AFMETINGEN: 559,5x559,5x71,6 mm
SPECTRUM: Volledig spectrum +
BTU (MET BESTUURDER AANGESLOTEN): 1082 BTU's/u (max.)
BTU (MET BESTUURDERSAFSTANDSBEDIENING): 1006 BTU's/u (max. )

FUNCTIES

- Hoge werkzaamheid tot 2,7 µmol/J
- Hoge PPF-output voor hoge intensiteit 816 µmol/s
- Lumatek LED-driver van hoge kwaliteit
- Nieuwe Clear Glue-beschermkaptechnologie op LED-balken
- LED's bovenin
- Evenwichtig volledig spectrum
- Verbeterde lichtspreiding en uniformiteit
- Externe bediening met Lumatek Control Panel Plus 2.0
- Compact ontwerp, ideaal voor een kweekruimte tot 1m x 1m
- Volledig dimbaar
- Gebruiksvriendelijke Plug & Speel Assembleren

INBEGREPEN ITEMS:
- 1 x ATS300W Pro LED-armatuur met driver
- 1 x Stroomkabel 230V
- 1 x 0-10V lichtdimmer + klittenband
- 2 x metalen kabelhangers
- 1 x Handleiding

ATS_PRO_Graphs.jpg

Datasheet

Voucher
eco
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.