Merken

Eazy Plug Easy Mixx 5l

search
7 Items
€ 5,90
Inclusief belasting
Aantal
 

discrete verpakking beschermd

 

Levering 24 tot 48h - Gratis vanaf € 100

 

Ruil voor 30 dagen - 2 jaar garantie

Eazy Mixx: Voor betere kiemresultaten
Een goed toplaagsubstraat is van groot belang voor een succesvolle productie van zaailingen. Er komt meer bij kijken dan alleen de zaden afdekken. Eazy Mixx is een uitgebalanceerde toplaagsubstraat die uitdroging van je zaden voorkomt en ervoor zorgt dat de wortels naar beneden groeien in plaats van zaden omhoog of zijwaarts te duwen.

Eenvoudig in gebruik Eazy
Mixx is zeer eenvoudig in een dunne laag aan te brengen. Het blijft goed hanteerbaar ongeacht de luchtvochtigheid en klontert niet, wordt niet plakkerig of vormt een harde laag waar de zaailingen niet doorheen komen. Het is veelzijdig en kan gebruikt worden als vervanger van bijvoorbeeld vermiculiet en is pH-neutraal.

Uiterst betrouwbaar en veelzijdig
Eazy Mixx is uiterst betrouwbaar dankzij de uitgebalanceerde samenstelling en zorgt voor het hoogst mogelijke slagingspercentage. Ook te gebruiken in combinatie met Rockwool, presspots, kokossubstraten, paperpots etc.

100% kiemkracht
Eazy Mixx is perfect afgestemd op onze Eazy Plugs. Deze combinatie garandeert op een snelle en eenvoudige manier een slagingspercentage van 100%. Een must voor elke serieuze kweker, want je kunt niet fout gaan.

Datasheet

Voucher
eco
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.