Merken

Power Clean ZERUM 750ml

search
3 Items
€ 9,90
Inclusief belasting

De Power Clean 750 ml machinereiniger is een spray die een product is voor professioneel gebruik dat een diepe reiniging mogelijk maakt.

Aantal
 

discrete verpakking beschermd

 

Levering 24 tot 48h - Gratis vanaf € 100

 

Ruil voor 30 dagen - 2 jaar garantie

Waarvoor wordt een Power Clean-machinereiniger gebruikt?

ZERUM POWER CLEAN is een product voor professioneel gebruik, dat een diepe reiniging mogelijk maakt zonder de materialen waarop het wordt gebruikt te beschadigen. Verwijdert gemakkelijk resten van harsen, vetten en oliën in machines, elektronische apparatuur en computers, zeer effectief voor het reinigen van onderdelen in de automechanica. Bij tuinbouwactiviteiten, waar harsachtige en chlorofylachtige plantenresten worden geproduceerd die zeer moeilijk te verwijderen zijn en waar de gebruikelijke reinigingsmethoden geen bevredigende resultaten geven, zorgt het gebruik van ZERUM POWER CLEAN voor de totale verwijdering van residuen die zich binden of samenklonteren op bewegende delen .

Bovendien is het gebruik van ZERUM POWER CLEAN bij het reinigen van leidingen of ander glas of metaal dat in contact komt met materialen van plantaardige oorsprong, meer dan gerechtvaardigd door de uitstekende kosten/baten die het biedt door de reinigingstijden aanzienlijk te verkorten. , gewijd aan het reinigen van genoemde materialen. In het specifieke geval van pijpreiniging raden we het gebruik van Zerum Power Clean aan en om het effect te versterken, breng het aan met een typische borstel die wordt gebruikt voor het reinigen van glasmaterialen in analytische laboratoria. industriële chemicaliën of biologische producten.

Voorzorgsmaatregelen bij gebruik

  • Buiten bereik van kinderen bewaren.
  • In geval van oogcontact: spoelen met veel water gedurende een aantal minuten. Zoek medische hulp als oogirritatie aanhoudt.

Datasheet

Voucher
eco

You might also like

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.